اصطلاحات و مفاهیم تکنولوژی
چرا PWA

چرا PWA

مقدمه

در مقاله قبلی درباره اینکه PWA چیست صحبت کردیم و به طور مختصر به چرایی آن نیز پرداختیم، حال زمان آن است که به طور کامل به چرایی وجود و استفاده از PWA بپردازیم.

PWA
PWA

چرا PWA؟

هر اپلیکیشن برای کارکرد و بهره‌برداری بهتر بطور کلی دارای سه بخش مهم و اساسی می‌باشد:

بخش اول کاربران اپلیکیشن هستند که به آن معنا می‌دهند و بدون استفاده آن‌ها اپلیکشین معنای خود را از دست می‌دهد به طور کلی هر استارتاپ یا شرکتی که درصدد توسعه اپلیکشین قرار می‌گیرد با هدف رضایت کاربران خود این کار را انجام می‌دهد. حال این رضایت می‌تواند از طریق افزایش سرعت، دسترسی ساده‌تر، بهبود کیفیت خدمت‌رسانی و … به دست بیاید.

بخش دوم بخش مربوط به توسعه (develop) و نگه‌داری (maintenance) نرم‌افزار می‌باشد، اپلکیشن‌ها باید قابل نگه‌داری و توسعه باشند تا بتوانند با تکنولوژی‌های روز به‌روز نگه داشته شوند و قابلیت اضافه کردن ویژگی‌های جدید را داشته باشند.

بخش سوم شاید کمی دور از ذهن به نظر برسد اما اینترنت یا به طور دقیق‌تر گوگل می‌باشد، یکی از علل قرار دادن نرم‌افزار بر وب اینست که شما می‌توانید کسب کار کوچکتان را در شهر کوچکی در دسترسی عموم قرار دهید تا که بیشتر دیده شوید و بتوانید به کاربران بیشتری خدمت ارائه بدهید که راه آن افزایش آن سئو (SEO) سایتتان می‌باشد اگر با سئو به طور کامل آشنایی ندارید در مقاله‌های بعدی حتما به طور مفصل به توضیح آن خواهیم پرداخت.

اپلیکشین
اپلیکیشن PWA

هدف از PWA

حال که با تمامی جوانب یک اپلیکیشن آشنایی پیدا کردید می‌بایست بازگردیم به هدف اصلی یعنی چرا PWA و اینکه PWA چگونه هر یک از این قسمت‌ها را بهبود می‌بخشد یا می‌تواند در آنها مؤثر باشد.

تاثیر گذاری PWA در بخش کاربران به این صورت است که کاربران دیگر نیازی به نصب اپلیکیشن اندروید (Android) یا آی او اس(IOS)‌ روی تلفن همراه خود ندارند و با ورود به سایت شما در صورت دارا بودن نسخه PWA مروگر خود پیشنهاد نصب این نسخه را به آنان می‎‌دهد و پس از آن PWA روی تلفن همراه کاربران نصب شده و همانند اپلیکیشن روی تلفن همراه آنها فعال می‌شود.

مزایای PWA

مزایایی که PWA برای کاربران دارد شامل:

  • برای اپلیکیشن‌های آنلاین به صورت آفلاین هم می‌توان با آن کار کرد و پس از آنلاین شدن اطلاعات به سرور انتفال پیدا می‌کند.
  • هیچ‌گاه پیام آپدیت اجباری یا غیر اجباری برای کاربران نمایش داده نمی‌شود و با اتصال به اینترنت اپلیکیشن خود بخود بدون اینکه اختلالی در کار کاربر ایجاد شود آپدیت می‌شود.
  • با توجه به تحریم‌ها کاربران ایرانی امکان و دسترسی قراردادن اپکلیشن خود را روی App Store اپل ندارند اما PWA این امکان را برای کاربران IOS شما نیز ایجاد می‌کند تا بتوانند از نرم‌افزار شما براحتی استفاده کند.

تاثیرگذاری PWA روی توسعه به این صورت می‌باشد که برای ایجاد PWA نیازی به کار اضافی زیادی نیست پس از توسعه وبسایت با انجام مقداری تنظیمات می‌توان به نسخه PWA دسترسی پیدا کرد و پس از آن برای آپدیت اپکیشن نیازی به آپدیت جداگانه نیست و تمامی نسخه‌ها به طور همزمان آپدیت می‌شوند و این موضوعات باعث می‌شود که نگه‌داری و توسعه اپلیکیشن بهتر قابل انجام باشد.

و نکته قابل تامل دیگر اینست که باعث کاهش هزینه‌ها به صورت چشم‌گیری می‌شود چرا که توسعه اپکلیشن به صورت جداگانه برای Android و IOS نیازمند زمان و هزینه زیادی می‌باشد و باعث طولانی و پر هزینه شدن روند انجام پروژه می‌شود.

تاثیر PWA بر سئوی سایت و اپلیکیشن

امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که تلفن همراه هوشنمد عضو جدایی ناپذیر زندگی افراد می‌باشد و همانطور که می‌دانید سرویس‌ها و موتورهای جستجو مانند گوگل تمایل دارند تا بیشترین ترافیک ممکن را داشته باشند چرا که موجب بهبود کارکرد آنها میگردد و در تلفن همراه درصد عظیم ترافیک مصرفی از اپلیکیشن ها می‌باشد به همین علت این سرویس ترجیح می‌دهند تا ترافیک مصرفی را دارا باشند به همین علت این موتور‌ها از PWA شدیدا حمایت می‌کنند و وجود این نسخه باعث بهبود کارکرد سئو سایت شما می‌شود.

جمع‌بندی

به طور خلاصه توسعه PWA مزیت‌های زیادی را دارا می‌باشدکه به طور خلاصه می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

  • افزایش رضایت کاربران
  • در دسترس بودن اپلیکیشن برای تمامی سیستم عامل‌ها
  • کاهش هزینه‌ها
  • افزایش سرعت توسعه
  • توسعه پذیری و نگهداری بهتر
  • یکپارچگی آپدیت‌ها
  • بهبود سئو سایت

تیم فنی رادین تک آماده‌ی طراحی و توسعه اپلیکیشن‌های مطلوب شما در سیستم عامل‌ها و پلتفرم‌های مختلف و با استفاده از آخرین تکنولوژی‌ها از جمله PWA می‌باشد؛ کافی‌ست جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش ما تماس بگیرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *